Tømrerarbejde af høj kvalitet

Medlem af Byggaranti

Altid uforpligtende tilbud

Udskiftning af vinduer og døre lige efter dine ønsker

Trækker det fra de gamle vinduer og døre – eller trænger huset bare til en opfriskning? Så står Bjørklund Byg klar til at hjælpe dig. Med en udskiftning af vinduer og døre kan du både spare på energien og gøre dit hus mere attraktivt. Både for dig selv eller eventuelle købere. Mine kunder kommer hovedsageligt fra Værløse og Farum, men jeg kører meget gerne ud til kunder på hele Nordsjælland.

Nye vinduer fra førende danske leverandører

Nye vinduer og døre er lidt af en udskrivning, så det er vigtigt, at du for alvor bliver tilfreds med både processen og især resultatet ved udskiftning af vinduer.

Bjørklund Byg har rigtig god erfaring med udskiftning af døre og vinduer. 

Jeg er ikke bundet af noget bestemt mærke, men bruger hovedsageligt produkter fra danske leverandører, såsom Outline og Rationel – og Velux til ovenlysvinduer.

Bjørklund Byg har bred viden og erfaring med alle typer opgaver, du kan forestille dig inden for tømrerfaget. Jeg følger godt med, når nye teknikker og materialer dukker op i vores branche. Desuden bruger jeg udelukkende professionelle produkter, så du er sikker på et godt resultat.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Min pris på udskiftning og montering af vinduer afhænger af antallet af vinduer, om det skal være vinduer efter specielle mål samt mærket på de vinduer, du ønsker. Jeg vil gøre alt for at levere et godt stykke arbejde til en fair pris. Du er altid velkommen til at kontakte mig og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt mig på telefon 60 22 34 52 og få et godt, uforpligtende tilbud.

Ønsker du et gratis tilbud på vinduer eller døre?

Skriv til os i formularen​, så vender vi tilbage snarest muligt!

 
 
 
 
Vedhæft evt. billedeeksempel
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook  ​fb

Bjørklund Byg

CVR: 38927639

​Telefon: 60 22 34 52

E-mail: Heb87@live.dk

Ballerupvej 43

3500 Værløse​ - Åben i Google Maps