Tømrerarbejde af høj kvalitet

Medlem af Byggaranti

Altid uforpligtende tilbud

Renovering af hus tilbydes af erfaren tømrer

Har du brug for en kompetent tømrer, som kan hjælpe med renovering af hus? Bjørklund Byg har stor erfaring med husrenovering, ombygning og totalrenovering af hus og kan levere alt inden for tømrerarbejde til kunder i Farum, Værløse og Nordsjælland.

Jeg har erfaring med totalentrepriser, og har et stærkt netværk af håndværkere at trække på. På den måde kan jeg løse en hvilken som helst byggeopgave kompetent og effektivt. Ved større projekter har jeg mulighed for at få mere mandskab ved at trække på vores gode samarbejdspartnere.

Professionelt tømmerarbejde ved renovering af hus

Bjørklund Byg er det rette valg, hvis din bolig skal renoveres, eller du ønsker en ombygning eller tilbygning. Udover professionelt tømrerarbejde får du god rådgivning og sparring undervejs i processen.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig med mindre projekter såsom: lofter, vægge, gulve, døre, paneler – you name it! Bjørklund Byg står inde for kvaliteten, så du kan være helt tryg.

Kontakt mig i dag med din opgave

Vil du vide, hvad renovering af hus koster? Så er du meget velkommen til at kontakte mig for at få et uforpligtende tilbud og derved få en pris på din opgave. Uanset om det er et stort eller lille projekt, du skal have udført, står jeg klar til at hjælpe.

Du kan kontakte mig på telefon 60 22 34 52. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Ønsker du et gratis tilbud på renovering af dit hus?

Beskriv opgaven til os i formularen​, så vender vi tilbage snarest muligt!

 
 
 
 
Vedhæft evt. billedeeksempel
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook  ​fb

Bjørklund Byg

CVR: 38927639

​Telefon: 60 22 34 52

E-mail: Heb87@live.dk

Ballerupvej 43

3500 Værløse​ - Åben i Google Maps