Tømrerarbejde af høj kvalitet

Medlem af Byggaranti

Altid uforpligtende tilbud

Tagrenovering af alle tagtyper tilbydes

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Bjørklund Byg har stor erfaring med tagarbejde – og jeg kommer også gerne og hjælper dig med at have et godt tag over hovedet. Jeg foretager tagrenovering i Værløse, Farum og resten af Nordsjælland.

Jeg har stor erfaring med tagrenovering af alle tagtyper. Derfor kan du trygt lade mig se på dit tag, hvis det trænger til en kærlig hånd. Jeg laver bl.a. tagarbejde på følgende tagtyper:

  • Tegltag
  • ​Eternittag
  • Tagpaptag
  • Skiffertag​

Hvis du oplever utætheder eller skader på dit tag, bør du altid reagerer hurtigst muligt. Ellers kan skaderne brede sig og lave store skader.

Jeg sørger for, at undertaget er solidt og stabilt. Dernæst lægger jeg dit tag, så det ser flot ud og taget ligger godt og lige.

Hvad koster et nyt tag?

For mig er det vigtigt, at du får en løsning af høj kvalitet, som holder længe. Du får altid gode, konkurrencedygtige priser på tagrenovering og nyt tag. Den konkrete pris afhænger af selve opgaven og materialerne. Du er altid velkommen til at kontakte mig og få et godt, uforpligtende tilbud.​

Kontakt mig og hør mere om tagrenovering

Hvis du har yderligere spørgsmål eller vil høre mere, står jeg altid klar til at hjælpe. Jeg giver dig gerne et godt tilbud på tagarbejde og tagreparation.

Du kan kontakte mig på telefon: 60 22 34 52 eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ønsker du et gratis tilbud på tagarbejde, tagrenovering eller solcelletage?

Skriv til os i formularen​, så vender vi tilbage snarest muligt!

 
 
 
 
Vedhæft evt. billedeeksempel
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook  ​fb

Bjørklund Byg

CVR: 38927639

​Telefon: 60 22 34 52

E-mail: Heb87@live.dk

Ballerupvej 43

3500 Værløse​ - Åben i Google Maps